Новини :: ДЮФЛІФО та регіони

ДЮФЛІФО та регіони

Привітання від президента ДЮФЛІФО!

Привітання від президента ДЮФЛІФО!

Шановні друзі!

Від імені Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області і від себе особисто вітаю керівників футбольних клубів та спортивних шкіл, тренерів, юних футболістів, їхніх батьків, а також численних уболівальників з початком нового футбольного сезону серед команд молодших і середніх вікових груп – U11-U16!

У боротьбу вступають 76-ть самобутніх команд з різних куточків нашої області. І наше завдання – якомога більше залучити дітей до футбольної науки, яка б робила їх сильнішими, витривалішими і спритнішими, а ще приносила задоволення від зустрічі з м'ячем і друзями.

Завдяки зусиллям обласної федерації футболу незабаром в Івано-Франківську очікується відкриття сучасного футбольного стадіону "Хет-трик Арена". Нове поле зі штучним покриттям, грати на якому  можна за будь-якої пори року, буде першим в нашій області. Без сумніву, поява сучасної арени дозволить не лише урізноманітнити та зробити більш ефективним тренувальний процес, а й сприятиме популяризації спорту в цілому і футболу зокрема.

Перемоги обов'язково прийдуть, якщо ми об'єднаємо зусилля заради великої спільної мети, будемо наполегливо працювати на благо нашого футболу на всіх його рівнях, любити свій футбол і підтримувати свої команди.

Бажаю учасникам змагань обласної Дитячо-юнацької футбольної ліги цікавого сезону. Не сумніваюся, що він пройде в напруженій і безкомпромісній боротьбі і буде по-справжньому захоплюючим. Переконаний, що спільна робота з усіма небайдужими до нашого майбутнього сприятиме розвитку масового футболу, створюючи надійний фундамент обласному, національному футболу й славі українського спорту.

Футбол – більше, ніж гра!

 

З повагою,

президент Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області

Юрій Соловей