Новини :: ДЮФЛІФО та регіони

ДЮФЛІФО та регіони

Вітаю із завершенням футбольного сезону!

Вітаю із завершенням футбольного сезону!

Ми перегортаємо чергову вагому сторінку футбольного  життя  нашої області – завершився сезон 2017-2018 років . У змаганнях Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області взяли участь 99 команд у вікових категоріях U11, U12, U14, U16 та U18. Регулярні чемпіонати ДЮФЛІФО U11-U18, розіграш Суперкубку дитячої футбольної ліги U-18 пройшли на високому організаційному рівні.

Вітаю  керівників  футбольних  клубів  та спортивних шкіл, тренерів, юних футболістів, їхніх  батьків,  а  також  численних  уболівальників, без яких неможливо представити сучасний футбол, із завершенням футбольного сезону!

Хочу подякувати всім, хто брав участь у наших змаганнях, і окремо привітати чемпіонів ДЮФЛІФО сезону 2017-2018 років: ДЮФК "Ніка-05" Івано-Франківськ U12 (тренер Тарас Харандюк), ФК "Калуш" U14 (тренер Юрій Маляр), ДЮФК "Ніка-05" Івано-Франківськ U-16 (тренер Андрій Шевчук), ФК "Рогатин" U18 (тренер Михайло Скородинський), "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ U18 (тренер Віктор Поптанич).

Робота з дітьми – це не тільки захоплююча, але і соціально значуща робота. Бачити очі  хлопчаків,  коли  вони  отримують  нагороди, або їх сльози на футбольному полі після прикрих  поразок...  Це  –  неймовірно!  Їх  футбол – справжній, у ньому живуть емоції і пристрасть.

Дитячо-юнацька  футбольна  ліга  Івано-Франківської  області  разом  із  обласною федерацією  футболу, освітянським Спорткомітетом, тренерами, місцевими меценатами, громадськими активістами, журналістами активно популяризує і розвиває дитячо-юнацький футбол.

Ми сповнені рішучості при вашій підтримці подбати про те, щоб футбольних свят у новому сезоні було якомога більше. І ці свята можемо створювати разом, об'єднавшись в єдиному пориві і змусивши наші серця битися в унісон.

Від щирого серця дякую кожному з нашої футбольної сім'ї за його внесок в загальну справу, і твердо вірю в те, що наші сьогоднішні успіхи будуть стимулом для подальших перемог!

Президент ДЮФЛІФО Юрій Соловей

Вітаю із завершенням футбольного сезону

Прес-служба ДЮФЛІФО