Новини :: ДЮФЛІФО та регіони

ДЮФЛІФО та регіони

"Ліга Толерантності" запрошує майбутніх тренерок(-ів) та менеджерок(-ів) в світі спорту!

"Ліга Толерантності" запрошує майбутніх тренерок(-ів) та менеджерок(-ів) в світі спорту!

Вже з вересня (за сприятливої пандемічної ситуації) розпочнуться безкоштовні 4-хмісячні стажування в соціальних футбольних школах "Давай, грай!" для 15-ти тренерок(-ів) та менеджерок(-ів)-початківців віком від 13 до 35 років, які належать до етнічних або соціальних меншин.

Двогодинні практичні заняття відбуватимуться в м. Івано-Франківську раз на тиждень за гнучким індивідуальним графіком. Адреси: ЗОШ № 22 (вул. Івана-Павла ІІ, 24; вуличний майданчик) та НРЦ № 1 (вул В. Ветеранів, 14А; спортивна зала). Для підготовки до наступного заняття потрібно буде виконувати самостійні завдання обсягом до 1,5 години.

Реєстрація – https://bit.ly/CoachManager.

Реченець (дедлайн) заповнення конкурсної анкети для участі – 28 серпня 2020 р.

Усі заявниці(-ки) будуть сповіщені про результати відбору до 31-го серпня. Анкетна інформація не розголошується і буде використана виключно в межах проєкту.

Проєкт "Грай за права людини: Лідерство меншин" реалізується за підтримки антидискримінаційної мережі Фаре і також включатиме освітній турнір та національну конференцію, де випускниці(-ки) поділяться історіями змін у своїй практиці, отримають сертифікати та інші заохочення.

Ці заходи частково фінансуватимуться завдяки партнерству з ініціативою ФК "Челсі" "Фінальний Свисток для Ненависті", яка адресована існуючим випадкам расизму, антисемітизму та гомофобії.

Серед менторів курсу - ліцензований футбольний тренер Олександр Фомічов, етнічний грек, кращий тренер соціальної ініціативи «Давай, грай!» від ФК "Шахтар" в 2019 році.

При виникненні питань щодо участі просимо надсилати їх на loft.cfco@gmail.com – Юлія.

Ознайомитись з всією діяльністю «Ліги Толерантності» можна за посиланням: https://www.facebook.com/loft.cfco/.

"Ліга Толерантності" запрошує майбутніх тренерок(-ів) та менеджерок(-ів) в світі спорту