Новини :: ДЮФЛІФО та регіони

ДЮФЛІФО та регіони

В умовах воєнного стану працює Координаційний центр ІФАФ

В умовах воєнного стану працює Координаційний центр ІФАФ

На виконання рішення Виконавчого комітету Української асоціації футболу, у зв’язку зі збройною агресією Російської Федерації проти України та запровадженням воєнного стану в Україні 24 лютого 2022 року, в Івано-Франківській обласній асоціації футболу під керівництвом голови ІФАФ Андрія Бондаренка був створений Координаційний центр забезпечення діяльності ІФАФ в умовах воєнного стану.

До складу Координаційного центру увійшли штатні працівники обласної асоціації футболу та голови районних асоціацій футболу Івано-Франківської області.

Ключовими завданнями Координаційного центру є забезпечення функціонування обласної асоціації футболу та її членів в умовах воєнного стану, комунікація з Українською асоціацією футболу та членами футбольної родини ІФАФ, забезпечення допомогою всього цивільного населення України, зокрема, дітей, що зазначають негативних наслідків від ведення військових дій.

Сприяння цивільному населенню України, яке звернулося за допомогою до Координаційного центру ІФАФ, у вирішенні запитів та наданні допомоги шляхом комунікації із відповідними органами державної влади та громадськими об’єднаннями.

Прес-служба ДЮФЛІФО