Новини :: ДЮФЛІФО та регіони

ДЮФЛІФО та регіони

Робочий візит на Богородчанщину

Робочий візит на Богородчанщину

23 квітня на стадіоні с. Саджава відбувся поєдинок 3-го туру групи "Б" перехідного чемпіонату Богородчанського району сезону 2017 року, у якому місцева футбольна команда с. Саджава приймала своїх географічних сусідів "Карпати" (Старі Богородчани).

На матч лідерів групи завітали голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим, президент Дитячо-юнацької футбольної ліги області Юрій Соловей, голова Богородчанської районної федерації футболу Роман Балаш, сільський голова с. Саджава Василь Заліський, меценат ФК "Саджава" Мирослав Соловей.

Гості приїхали не з пустими руками. Тарас Клим разом з Юрієм Солов'єм вручити місцевій команді сітку з 10-ма футбольними м'ячами, наданими безкоштовно Федерацією футболу України у рамках програми розвитку масового футболу для аматорських і дитячо-юнацьких футбольних команд області, а Роман Балаш – представникам команд пам'ятні буклети досягнень богородчанського футболу за останні 40 років.

Голова ІФФФ Тарас Клим передав вітання від президента Федерації футболу України Андрія Павелка та звернувся до присутніх зі словами: "Нам приємно бути сьогодні у вас. Богородчанська районна федерація футболу визнана кращою в Україні серед районних федерацій. Хочу сказати, що це в першу чергу заслуга юнаків, дорослих, ветеранів і всіх вболівальників, які присутні сьогодні на стадіоні, а також на всіх стадіонах Богородчанського району. Голова Богородчанської РФФ Роман Балаш при вашій допомозі робить дуже велику справу – пропаганду здорового способу життя, пропаганду українського футболу. Ми щиро дякуємо за любов до народного виду спорту, яким ви займаєтесь".

Також до присутніх на стадіоні звернувся президент ДЮФЛІФО Юрій Соловей: "Дуже приємно перебувати в селі, родом з якого є мій батько, бачити знайомі обличчя. Саджава відома своїми і футбольними, і спортивними традиціями, тому я з нагоди сьогоднішнього дня хочу всіх привітати з Великоднем, побажати гарних емоцій, розвитку футболу в с. Саджава і взагалі розвитку самого села".

"Саджава – футбольне село, яке має свої давні футбольні традиції. За останні 40 років команда с. Саджава 13 разів ставала чемпіоном Богородчанського району. Це найбільший показник серед всіх сіл району. В 1988 та 1996 роках місцева команда була срібним призером 2-ої ліги обласної першості. Сьогоднішнім футболістам є з кого брати приклад. Сподіваюсь, що з часом Саджава поверне тимчасово втрачені позиції, і буде добре виступати не тільки у районних змаганнях, а також і в обласних. Хочу побажати, щоб сьогодні переміг сильніший, і щоб всі отримали задоволення від гри" – додав голова Богородчанської РФФ Роман Балаш.

На матчі завітало чимало вболівальників. Футболісти не розчарували своїх прихильників, продемонстрував футбол вищого ґатунку. Зі стартовим свистком арбітра боротьба велася на кожній ділянці поля, суперники обмінювалися небезпечними моментами. В цьому матчі було все – високі швидкості, постійна напруга біля воріт обох команд, розмашисті атаки, швидкі контратаки, забиті м'ячі. У підсумку з рахунком 4:2 перемогу святкували гості.

Робочий візит на Богородчанщину

Робочий візит на Богородчанщину

Робочий візит на Богородчанщину

Більше фото в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Прес-служба ДЮФЛІФО