Новини :: ДЮФЛІФО та регіони

ДЮФЛІФО та регіони

Команди ДЮФЛІФО U-11 отримали футбольні м'ячі

Команди ДЮФЛІФО U-11 отримали футбольні м'ячі

Інтерес до спорту, здорового способу життя, як звичка, формується з дитинства. Тому дуже важливо заохочувати в молоді потребу в розвитку, прагнення до перемог – адже у такий спосіб закладається основа для здорового майбутнього нашої країни.

28 квітня на івано-франківському стадіоні "Юність" відбувся черговий тур чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області серед команд вікової категорії U-11. На змагання завітали голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим, перший заступник голови, виконавчий директор ІФФФ Василь Сікора, голова Івано-Франківського обласного відділення НОК України Мирослав Карабін, перший віце-президент, виконавчий директор ДЮФЛІФО Микола Васильків та відповідальний секретар ІФФФ Олег Волосянко.

Голова ІФФФ Тарас Клим звернувся до присутніх зі словами: "Шановні діти! Дитячо-юнацька футбольна ліга створена для того, щоб ви поступово підвищували свою майстерність, і виросли у професіональних футболістів. Федерація футболу України допомагає нам у цьому. В даний час це футбольні м'ячі, футбольний стадіон, який будується на запасних полях МЦС "Рух" за програмою "Хет-трик УЄФА". Все це робиться для того, щоб починаючи з 11-ти років діти мали можливість займатись улюбленим видом спорту. За вами майбутнє українського футболу. Ростіть здоровими, вчиться, ставайте справжніми громадянами України. Ми вам будемо допомагати".

Також до присутніх на стадіоні звернувся голова обласного відділення НОК України Мирослав Карабін: "Ми всі слідкуємо, коли збірна команда представляє нашу державу на європейських, світових чемпіонатах. Я вірю, що сьогодні на стадіоні "Юність" серед юних майстрів шкіряного м'яча є майбутні чемпіони, які будуть представляти наше місто, нашу область, Україну і на Олімпійських іграх. Шановні батьки, віддавши дітей у спортивні секції, ви зробили правильний вибір. Бажаю юним футболістам досягти вершин у професійному спорті, зберігати захопленість футболом і, головне, рости здоровими. Мені приємно, як виконуючому обов'язки директора ОДЮСШ, що ми проводимо змагання на стадіоні "Юність". Можливо він не такий гарний, яким би мав бути, але разом з обласною федерацією футболу, обласною і міською владою, з батьками, я думаю, ми все зробимо, щоб наші діти мали належні умови для занять фізичною культурою і спортом, та футболом у тому числі".

Обласна федерація футболу та ДЮФЛ області подякували Мирослава Євгеновича за підтримку олімпійського виду спорту – футболу, і вручили керівнику обласної ДЮСШ сітку з футбольними м'ячами, наданими безкоштовно Федерацією футболу України у рамках програми розвитку масового футболу для аматорських і дитячо-юнацьких футбольних команд області.

По п'ять таких саме футбольних м'ячів також отримали команди-учасниці чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області вікової категорії U-11: Городенківська ДЮСШ, ДЮСШ "Колос" м. Тлумач, ДЮСШ № 1 м. Коломия, ДЮСШ № 3 м. Івано-Франківськ, ДЮСШ м. Калуш, ДЮФК "Ніка-1" м. Івано-Франківськ, ДЮФК "Ніка-2" м. Івано-Франківськ, ДЮФК "Юніор" м. Івано-Франківськ, Надвірнянська ДЮСШ, НФК "Ураган" м. Івано-Франківськ, ОДЮСШ м. Івано-Франківськ, СДЮСШОР "Прикарпаття-1" м. Івано-Франківськ, СДЮСШОР "Прикарпаття-2" м. Івано-Франківськ.

Вручення відбувалося під бурхливі оплески юних футболістів.

А далі був футбол. Загалом, всі футбольні поєдинки ігрового дня пройшли у дружній атмосфері суперництва і подарували чудові емоції, як гравцям, так і присутнім батькам та шанувальникам футболу. А команди-учасниці у напруженій боротьбі показали дуже хорошу та змістовну гру.

Команди ДЮФЛІФО U-11 отримали футбольні м'ячі

Команди ДЮФЛІФО U-11 отримали футбольні м'ячі

Команди ДЮФЛІФО U-11 отримали футбольні м'ячі

Команди ДЮФЛІФО U-11 отримали футбольні м'ячі

Команди ДЮФЛІФО U-11 отримали футбольні м'ячі

Більше фото дивіться у ФОТОГАЛЕРЕЇ нашого сайту.

Прес-служба ДЮФЛІФО