Новини :: Конференції, наради

Соловей Юрій Ігорович обраний президентом Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-франківської області

Соловей Юрій Ігорович обраний президентом Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-франківської області

9 липня 2016 року в місті Івано-Франківську відбулась ІІ-га чергова звітно-виборна Конференція Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області (далі - ДЮФЛІФО). На порядок денний були винесені наступні питання:

  1. Організаційні питання. Про прийняття до складу членів громадської спілки "ДЮФЛІФО".
  2. Про затвердження нової редакції Статуту Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області.
  3. Звіт голови Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області.
  4. Про вибори президента Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області.
  5. Про вибори перших віце-президентів та віце-президентів Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області.
  6. Про вибори членів Виконавчого комітету Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області.
  7. Про вибори голови та членів Ревізійної комісії Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області.
  8. Різне.

Соловей Юрій Ігорович обраний президентом Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-франківської області

Перед початком роботи Конференції відбулась урочиста церемонія вшанування чемпіона першої ліги ДЮФЛ України U-15 команди СДЮШОР "Прикарпаття". Тренер команди Ігор Васильович Мельничук був нагороджений медаллю "За заслуги", а юні футболісти Михайло Остапчук, Марян Андріяшко, Іван Бойчук, Юрій Радульський, Степан Волосянко, Олександр Староселиць, Сергій Гутник, Олександр Тофан, Юрій Чорній, Сергій Дюг, Андрій Хома, Роман Кеніца, Максим Лесів, Юрій Щербаков, Роман Сердюк, Арсен Лесів, Богдан Чунтул, Микола Приймак та Володимир Федорович – почесними відзнаками ІФФФ.

На Конференцію прибули та зареєструвалися чотири представника від організацій засновників ДЮФЛІФО – Сікора В.В., Волосянко О.С., Шулятицький А.Т. ,Шулятицький Ю.Ю. та 34 особи від організацій кандидатів до членства в ДЮФЛІФО.

У зв’язку з тим, що на першій установчій конференції, яка відбулася 26 лютого 2003 року, юридично не було закріплено статусу членства в організації, та в зв’язку зі змінами законодавства України про громадські об’єднання, першим питанням порядку денного Конференції розглядалось питання про прийняття до членства ДЮФЛІФО організацій, які надали відповідні заяви та документи, та саме для легалізації, та надання статусу делегатів Конференції присутнім.

На підставі отриманих робочою групою виписок із загальних зборів своїх колективів та голосування делегатів до членів ГС "Дитячо-юнацька футбольна ліга Івано-Франківської області" були прийняті наступні 63 юридичні особи: Богородчанська ДЮСШ, Болехівська ДЮСШ, Верховинська ДЮСШ, Галицька ДЮСШ, Городенківська ДЮСШ, Долинська ДЮСШ, Івано-Франківська ДЮСШ №3, Івано-Франківська обласна ДЮСШ, Калуська ДЮСШ, Калуська ДЮСШ, Коломийська ДЮСШ №1, Коломийська ДЮСШ, Косівська ДЮСШ, Надвірнянська ДЮСШ, Рогатинська ДЮСШ, Рожнятівська ДЮСШ, Снятинська ДЮСШ, Тисменицька ДЮСШ, Тлумацька ДЮСШ, Яремчанська ДЮСШ, Галицька ДЮСШ "Колос", Городенківська ДЮСШ "Колос", Долинська ДЮСШ "Колос", Коломийська ДЮСШ "Колос", Сваричівська ДЮСШ "Колос" Рожнятівського р-ну, Снятинська ДЮСШ "Колос", Тлумацька ДЮСШ "Колос", Яблунівська ДЮСШ "Колос" Косівського р-ну, ДФК "Енергетик" Бурштин, ДЮСШ ФСТ "Україна", ДЮФК "Ніка-05" Івано-Франківськ, ДЮФК "Юніор" Івано-Франківськ, НФК "Ураган" Івано-Франківськ, СДЮШОР "Прикарпаття" Івано-Франківськ, "Арсенал" Вербовець, "Бескид" Надвірна, "Вихор" Ямниця, "Гал-Вапно" Галич, "Гуцульщина-ДЮСШ" Косів, "Дельта" Гвіздець, "Карпати" Болехів, "Карпати" Брошнів-Осада, "Карпати" Коломия, "Карпати" Кути, "Касова" Бовшів, "Медик-Лісівник" Солотвин, "Нафтовик" Долина, "Нептун" Заболотів, "Оскар" Підгір’я, "Придністров’я" Тлумач, "Прут" Делятин, "Сокіл" Павлівка, "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ, "Хутровик" Тисмениця, "Чайка" Вільхівці, "Черемош" Верховина, ФК "Битків" Битків, ФК "Калуш" Калуш, ФК "Рогатин" Рогатин, ФК "Сваричів" Сваричів, ФК "Турка" Турка, ФК "Устя" Устя та Івано-Франківська обласна федерація футболу.

Соловей Юрій Ігорович обраний президентом Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-франківської області

У робочу президію для ведення Конференції увійшли начальник відділу юнацького футболу ФФУ Валерій Васильович Золотухін, народний депутат України Юрій Ігорович Соловей, заступник голови Івано-Франківської ОДА Ігор Михайлович Пасічняк, директор Департаменту освіти та науки Івано-Франківської ОДА Віктор Євстахійович Кімакович, голова Івано-Франківської обласної організації ВФСТ "Колос" Михайло Іванович Вінтоняк, начальник обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту МОН України Михайло Федорович Стефанків, голова Івано-Франківського відділення НОК України Мирослав Євгенович Карабін, заступник голови ІФФФ Василь Андрійович Луцький і начальник управління молоді і спорту Івано-Франківської ОДА Орест Євгенович Оклієвич.

Далі відбулись стандартні процедури затвердження мандатної комісії для перевірки повноважень делегатів Конференції, лічильної комісії для проведення підрахунку голосів при голосуванні та секретаріату для ведення та перевірки протоколу Конференції.

Робоча група ДЮФЛІФО провела велику роботу щодо приведення Статуту Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області у відповідність до Статутів ФІФА, УЄФА, ФФУ, ДЮФЛУ та вимог чинного законодавства України. Заслухавши та обговоривши нову редакцію Статуту ГС "Дитячо-юнацька футбольна ліга Івано-Франківської області" чергова Конференція ГС "ДЮФЛІФО" постановила затвердити нову редакцію Статуту ГС "Дитячо-юнацька футбольна ліга Івано-Франківської області", створити робочу групу під керівництвом Першого віце-президента ГС "ДЮФЛІФО" та у місячний термін зареєструвати його у органах юстиції Івано-Франківської області відповідно до чинного законодавства України, а після реєстрації направити всім колективним членам.

Соловей Юрій Ігорович обраний президентом Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-франківської області

На Конференції було заслухано звіт голови Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області Василя Андрійовича Луцького і відзначено, що діяльність обласної ДЮФЛ у звітному періоді головним чином зосереджувалась на проведенні чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області. Роботу Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області за звітний період з питань сприяння у зростанні рівня і масовості дитячо-юнацького футболу в Івано-Франківській області, якісного проведення змагань, підвищення рівня майстерності юних футболістів було визнано задовільною.

Чергова Конференція ГС "ДЮФЛІФО" постановила взяти до відома інформацію про роботу Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області, продовжити роботу з розробки ефективної системи організації та проведення змагань дитячо-юнацьких команд на регіональному рівні, до 15.07.2016 року розробити структуру та ефективну модель управління ГС "ДЮФЛІФО", визначити компетенцію її працівників та до 01.08.2016 року затвердити на засіданні Виконавчого комітету ГС "ДЮФЛІФО". У координації з Комітетом дитячо-юнацького футболу ІФФФ та Комітетом зі зв’язків з засобами масової інформації ІФФФ розробити та затвердити план заходів висвітлення у ЗМІ інформації з розвитку дитячо-юнацького футболу в Івано-Франківській області під егідою ГС "ДЮФЛІФО" на договірних засадах.

Соловей Юрій Ігорович обраний президентом Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-франківської області

Далі голова ІФФФ Тарас Клим оголосив, що від членів ГС "ДЮФЛІФО" на посаду президента була висунута одна кандидатура народного депутата України Юрія Солов’я, інших кандидатур не поступало. Провівши відповідні зустрічі, щодо обговорення перспектив розвитку дитячо-юнацького футболу в Івано-Франківській області та вирішення пріоритетних завдань з Юрієм Солов’єм було отримано листа від Юрія Ігоровича про надання погодження для балотування на посаду президента ДЮФЛІФО. Рішенням делегатів та у відповідності до вимог Статуту вибори голови відбувалися шляхом відкритого голосування. За підсумками підрахунку голосів президентом Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-франківської області одноголосно було обрано Юрія Ігоровича Солов'я.

Після цього новообраний президент подякував усім присутнім за довіру, пообіцяв зробити все від себе залежне задля розвитку дитячо-юнацького футболу в Івано-Франківській області та запропонував обрати першими віце-президентами Кімаковича Віктора Євстахійовича та Васильківа Миколу Миколайовича, віце-президентами Луцького Василя Андрійовича, Карабіна Мирослава Євгеновича та Стефанківа Михайла Федоровича. Делегати більшістю голосів підтримали рішення нового керівника.

Також було обрано кількісний та персональний склад Виконавчого комітету ДЮФЛІФО, до якого увійшло 19 чоловік: Соловей Ю.І. – президент ГС "ДЮФЛІФО" (за посадою); Кімакович В.Є. – перший віце-президент ГС "ДЮФЛІФО" (за посадою); Васильків М.М. – перший віце-президент ГС "ДЮФЛІФО" (за посадою); Луцький В.А. – віце-президент ГС "ДЮФЛІФО" (за посадою); Карабін М.Є. – віце-президент ГС "ДЮФЛІФО" (за посадою); Стефанків М.Ф. – віце-президент ГС "ДЮФЛІФО" (за посадою); Поптанич В.С. – тренер з футболу СДЮШОР "Прикарпаття", член Виконавчого комітету ІФФФ; Горбатий О.Ю. – тренер з футболу Івано-Франківської ДЮСШ №3; Шулятицький Ю.Ю. – віце-президент ДЮФК "Ніка-05", член Виконавчого комітету ІФФФ; Коник Я. В. – тренер з футболу Калуської ДЮСШ; Блясецький В.В. – тренер з футболу Комийської ДЮСШ №1; Лялька О.Б. – тренер з футболу Рогатинської ДЮСШ; Оліяр Р.М. – тренер з футболу Долинської ДЮСШ; Дзюник С.С. – тренер з футболу Тисменицької ДЮСШ; Слободян В.Я. – директор ДЮСШ НФК "Ураган"; Пристай М.С. – голова тренерської ради ІФФФ, тренер з футболу Галицької ДЮСШ, член Виконавчого комітету ІФФФ; Пташник С.В. – член науково-методичної ради ІФФФ, ветеран прикарпатського футболу; Дaнилoвcький І.Б. – голова Комітету ЗМІ ІФФФ, прес-секретар ІФФФ; Дем’янчук Т.Р. – секретар ІФФФ.

Було обрано також Ревізійну комісію ДЮФЛІФО: Кобльовський В.Й. – голова Ревізійної комісії, Сікора В.В. – член Ревізійної комісії, Дністрянська Л.В. – секретар Ревізійної комісії.

На цьому питання порядку денного були вичерпані. Після завершення ІІ-ої чергової звітно-виборної Конференції Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області відбулось коротке засідання новобраного Виконавчого комітету ДЮФЛІФО, на якому виконавчим директором було обрано Миколу Миколайовича Васильківа.

Соловей Юрій Ігорович обраний президентом Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-франківської області

Більше фото з ІІ-ої чергової звітно-виборної Конференції ДЮФЛІФО в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу