Новини :: Конференції, наради

Конференції, наради

17 лютого відбулося засідання Виконавчого комітету ДЮФЛІФО

17 лютого відбулося засідання Виконавчого комітету ДЮФЛІФО

17 лютого в конференц-залі "Парк Готелю" відбулося засідання Виконавчого комітету Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області.

Відкрив засідання перший віце-президент, виконавчий директор ДЮФЛІФО Микола Васильків, який представив присутнім Календарний план спортивно-масових заходів та змагань з футболу Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області на 2017 рік. Зокрема, крім основних змагань обласної ДЮФЛ – чемпіонатів серед юнаків вікових категорій U-11, U-14, U-16, U-18; традиційних дитячих турнірів з футболу пам'яті видатних футболістів та тренерів Прикарпаття Юрія Шулятицького, Петра Савчука, Івана Краснецького, Андрія Хомина, Мирослава Думанського, Богдана Дебенко; змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч" – план містить навчання тренерів за програмою "С"-Диплом Федерації Футболу України; навчально-тренувальні збори арбітрів, які обслуговують матчі дитячо-юнацької футбольної ліги області; футбольно-оздоровчі табори збірних області з футболу U-14 і U-16 тощо.

Під час обговорення проекту Календарного плану голова обласної федерації футболу Тарас Клим докладно розповів про міжнародний турнір "Кубок Крила Дружби" (WINGS FRIENDSHIP CUP) за участю юнацьких команд U-16 Івано-Франківської області та команди СУМ (Спілка Української Молоді) Нью-Йорк, США. У підсумку Виконавчий комітет ДЮФЛІФО затвердив Календарний план змагань на 2017 рік.

17 лютого відбулося засідання Виконавчого комітету ДЮФЛІФО

Далі Виконавчий комітет заслухав інформацію першого віце-президента, виконавчого директора ДЮФЛІФО Миколи Васильківа про кошторис доходів та видатків Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області на І-ше півріччя 2017 року. З метою цільового залучення та використання коштів на розвиток дитячо-юнацького футболу та забезпечення функціонування Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області, Виконком прийняв до відома інформацію п. М.Васильківа та затвердив кошторис доходів та видатків ДЮФЛІФО на І-ше півріччя 2017 року.

Наступним питанням порядку денного з метою вдосконалення системи управління та покращення роботи штатних працівників Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області та контролю за виконанням рішень керівних органів ДЮФЛІФО, Виконавчий комітет постановив ввести з 17 лютого 2017 року в штатний розклад Виконавчої адміністрації Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області посаду – головний спеціаліст ДЮФЛІФО та затвердив на даній посаді Сергія Володимировича Пташніка. Також Виконком доручив першому віце-президенту, виконавчому директору ДЮФЛІФО п. М.Васильківу до 20 лютого ц.р. провести перерозподіл функціональних обов’язків штатних працівників Виконавчої адміністрації Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області.

Наостанок засідання відбулось підписання Договору про співпрацю між Дитячо-юнацькою футбольною лігою Івано-Франківської області та Державним підприємством "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів". Договір про співробітництво підписали президент ДЮФЛІФО Юрій Соловей та заступник директора ДП "ІФ КХП" Ольга Кабан. Державне підприємство "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів" стало офіційним генеральним спонсором обласної ДЮФЛ терміном до 31 грудня 2017 року з можливістю подальшої пролонгації партнерства.

Прес-служба ДЮФЛІФО