Новини :: Оголошення

Оголошення

Миколу Васильківа обрано заступником голови обласної федерації футболу

Миколу Васильківа обрано заступником голови обласної федерації футболу

24 жовтня у конференц-залі "Фонтуш Бутік Готелю" відбулась ХVІ-а позачергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якій головою новоствореної Громадської спілки "Івано-Франківська обласна федерація футболу" було обрано Андрія Володимировича Бондаренка – заступника генерального секретаря Федерації футболу України, керівника підприємства з виробництва штучних спортивних покриттів ТОВ "ФФУ Продакшн", голови Оргкомітету ФФУ з підготовки та проведення фінального матчу Ліги Чемпіонів сезону 2017/18 років у м. Києві.

Також були обрані перші заступники та заступники голови, Виконавчий комітет ГС "ІФФФ", Контрольно-дисциплінарний комітет, Апеляційний комітет та Ревізійна комісія.

Одним із заступників голови ГС "ІФФФ" було обрано першого віце-президента, виконавчого директора Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області Миколу Васильківа.

Колектив Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області щиро вітає Миколу Миколайовича з обранням на відповідальну посаду!

Бажаємо  конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Зичимо  Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності на новій посаді хай буде міцне здоров`я, натхненна думка й добрі почуття. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та  підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги.     

Нехай дружні привітання додадуть Вам життєвої наснаги, а людська шана буде подякою за плідну працю!