Новини :: Оголошення

Оголошення

Розпочалася дозаявкова кампанія змагань ДЮФЛІФО з футболу сезону 2020/2021

Розпочалася дозаявкова кампанія змагань ДЮФЛІФО з футболу сезону 2020/2021

До уваги представників дитячо-юнацьких спортивних закладів! 15 березня стартувала дозаявкова кампанія обласних дитячо-юнацьких змагань з футболу сезону 2020/2021 рр.

2-й заявковий період триватиме до 9 квітня 2021 року включно.

УВАГА! У зв'язку з посиленими карантинними заходами на Прикарпатті, пов'язаними з COVID-19, радимо проводити дозаявку футболістів дистанційно. Для цього скан-копії необхідних документів, перелікованих нижче, необхідно надіслати на електронну пошту duflifo@ukr.net.

Дозаявити можна тільки вільного футболіста! Якщо гравець у ПЕРШОМУ колі змагань був заявлений у Єдиній Базі Даних (далі – ЄБД) УАФ, він має бути попередньо відзаявлений відповідною командою. Відзаявку гравця, згідно з наданими документами, проводить саме та асоціація / федерація футболу (міська, районна, обласна), яка проводила реєстрацію даного футболіста в ЄБД УАФ.

Звертаємо Вашу увагу на необхідні документи, які потрібно представити представнику ДЮФЛІФО під час процедури дозаявки гравців:

  • Дозаявковий лист в одному примірнику в друкованому вигляді (встановленого зразка), завірений підписом керівника та печаткою футбольного клубу/ДЮСШ, підписом лікаря (підпис та печатка лікаря обов’язкові).
  • У випадку відзаявки – картка футболіста або відзаявковий лист (для підтвердження, що попередній клуб/ДЮСШ не має фінансових або матеріальних претензій до гравця).
  • Заява на проведення реєстрації за новий клуб/ДЮСШ у Базі даних УАФ з обов'язковим заповненням контактної інформації (адреса проживання, номер телефону) у форматі "Прізвище zaiava.pdf". Заява має бути підписана батьками футболіста та керівником клубу/ДЮСШ.
  • Оригінал чи копія обох сторін (на одному аркуші) ID-картки громадянина України (у форматі "Прізвище idcard.pdf").
  • Для юнаків, які не мають ID-картку, – оригінал або копія 1-ої сторінки свідоцтва про народження (у форматі "Прізвище svidotstvo.pdf").
  • У випадку відсутності ID-картки громадянина України – оригінал або копія першої сторінки закордонного паспорта, якщо він є (у форматі "Прізвище international.pdf").
  • кольорове фото гравця останнього терміну у розмірі 360х480 пікселів у форматі "Прізвище.jpg".

Увага! Для заявки футболістів, які ВПЕРШЕ реєструються в ЄБД УАФ, подаються обов'язково ОРИГІНАЛИ (не копії) вище вказаних документів.

Увага! Документи гравців у форматі PDF та фото у форматі JPG повинні мати розмір НЕ більше 1 МБайт!

Вимоги до реєстрації і заявки в Базі даних УАФ гравців - громадян України, які народилися за кордоном, доступні за цим посиланням (сторінка 2).

Гравці, дозаявкова документація яких не відповідає вищевказаним вимогам, до участі у змаганнях не допускаються!  Команди, які не виконуватимуть вищевказані вимоги у повному обсязі, до дозаявки допускатися не будуть! Відповідальність за невірні дані в дозаявкових листах несуть керівники футбольних клубів (команд), які підписали та завірили дозаявкові документи.

Для зручності в подачі дозаявкової документації представники команд мають можливість завантажити на нашому сайті для заповнення заяву футболіста, дозаявковий та відзаявковий листи.

Тільки зареєстровані та заявлені в ЄБД УАФ футболісти можуть брати участь у змаганнях ДЮФЛІФО сезону 2020/2021 рр.

У відповідності до Регламенту УАФ зі статусу та трансферу футболістів, гравець може бути одночасно зареєстрований на території України тільки в одному футбольному клубі (команді). Реєстрація футболіста полягає у видачі "Картки футболіста".

З 01 липня 2020 року до 30 червня 2021 року включно (без урахування сезону 2019/2020 рр.) футболіст може бути заявлений щонайбільше за три клуби. Протягом цього періоду футболіст має право виступати в офіційних змаганнях лише за три клуби незалежно від їх приналежності (УПЛ, ПФЛ, ААФУ, ДЮФЛУ та регіональна асоціація).

Дозаявка на участь у змаганнях футболістів – громадян України, які були зареєстровані в клубах інших країн, дозволяється за наявності міжнародного трансферного сертифікату. Дозаявка на участь у змаганнях футболістів-легіонерів, які не мають громадянства України, дозволяється за наявності міжнародного трансферного сертифікату.

Адміністрація ДЮФЛІФО