Новини :: Турніри

Турніри

26 березня стартує "Весняний Кубок ДЮФЛІФО"

26 березня стартує "Весняний Кубок ДЮФЛІФО"

26 березня стартує другий за ліком традиційний Всеукраїнський турнір з футболу "Весняний Кубок ДЮФЛІФО". У турнірі приймають участь дитячо-юнацькі футбольні заклади та клуби (команди) вікової категорії U-15 (2003-2004 рік народження), які є учасниками змагань Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Турнір проводиться на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" м. Івано-Франківська у два етапи. Перший етап – групові змагання в одне коло, другий етап – стикові матчі за визначення місць у підсумковій турнірній таблиці.

Групу "А" склали: СДЮСШОР "ПРИКАРПАТТЯ" Івано-Франківськ (минулорічний переможець турніру), СК "МІЛЕНІУМ" Київ, ДЮФК "НІКА-05" Івано-Франківськ (срібний призер минулорічного турніру) та Коломийська  РДЮСШ.

У групі "Б" за головний трофей турніру позмагаються: ДЮСШ №3 Івано-Франківськ, ДЮСШ Тернопіль, АФ "СКАЛА" Моршин та ФК "КАЛУШ" Калуш (бронзовий призер минулорічного турніру).

Турнір з футболу "Весняний Кубок ДЮФЛІФО" проводиться з метою:

  • підготовки дитячо-юнацьких футбольних клубів (команд) – учасників змагань Дитячо-юнацької футбольної ліги України до весняної частини змагань ДЮФЛУ сезону 2017-2018 років;
  • підготовки арбітрів до весняної частини змагань з футболу сезону 2017-2018 років;
  • визначення переможця, призерів та кращого гравця турніру.
  • популяризація футболу в Івано-Франківській області.

Турнір організовує та проводить Дитячо-юнацька футбольна ліга Івано-Франківської області, Івано-Франківська обласна федерація футболу, Департамент науки та освіти ОДА, Управляння спорту Івано-Франківської ОДА, Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України у відповідності до Правил гри ФІФА, дотримуючись принципів "Чесної гри", згідно з календарем змагань.

Безпосереднє керівництво змаганнями здійснює Дитячо-юнацька футбольна ліга Івано-Франківської області та Комітет арбітрів ІФФФ.

Арбітраж змагань здійснюється арбітрами Комітету арбітрів Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Команда-переможець нагороджується пам'ятним Кубком, дипломом та вимпелом ДЮФЛІФО. Гравці та тренери-представники нагороджуються медалями ДЮФЛІФО.

Команди, які посіли ІІ-ге та ІІІ-тє місця нагороджуються пам’ятним призом, дипломом та вимпелом ДЮФЛІФО. Гравці та тренери-представники нагороджуються медалями ДЮФЛІФО.   

Команди, які посіли місця з ІV-го по VIII-ме нагороджуються подяками та вимпелами ДЮФЛІФО.

Кращий бомбардир, гравець, воротар, захисник, півзахисник, нападник нагороджується індивідуальним призом та вимпелами ДЮФЛІФО. Арбітри змагань нагороджуються пам’ятними медалями та вимпелами ДЮФЛІФО.

Прес-служба ДЮФЛІФО