Новини :: Турніри

Турніри

"Тепловик-ДЮСШ №3" – володар Суперкубку ДЮФЛІФО U-18

"Тепловик-ДЮСШ №3" – володар Суперкубку ДЮФЛІФО U-18

27 червня на івано-франківському стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" відбувся матч за Суперкубок ДЮФЛІФО сезону 2017/2018 років між "Тепловиком-ДЮСШ №3" (Івано-Франківськ) та ФК "Рогатин" – кращими командами відповідно чемпіонату першої ліги та першості другої ліги змагань Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області серед футболістів вікової категорії U-18.

Матч обидві команди почали дуже обережно. Було видно, що гравці не мають наміру форсувати події, а будуть діяти акуратно й дуже обережно. За рахунок активності і хорошої рухливості флангів івано-франківцям вдалося домогтися територіального домінування. М'яч частіше перебував у них і відсоток їх володіння м'ячем зашкалював.

Незабаром, розмірено розгортаючи свої атаки та домінуючи на полі, юні футболісти "Тепловика-ДЮСШ №3" відкрили рахунок. Івано-Франківці продовжували грати з натхненням, демонструючи величезну працездатність. Всі спроби рогатинців змінити перебіг подій на футбольному полі закінчувались на підходах до карного майданчика потенційних голише зростав і зростав. Однак з тиском оборона рогатинців спокійно справлялася і загроз воротам не було. Ну, практично не було. На початку першого тайму запам'ятався щільний удар зі штрафного, після якого м'яч буквально просвистів біля бокової стійки. Було кілька спроб прикластися до сфери здалеку, але вихованці Мисподарів кубкового протистояння. Натомість до фінального свистку вихованці Віктора Поптанича ще двічі змусили голкіпера ФК "Рогатин" діставати м'яч із сітки власних воріт. У підсумку – впевнена перемога з рахунком 3:0 чемпіона першої ліги ДЮФЛІФО U-18 івано-франківського "Тепловика-ДЮСШ №3".

Після завершення фінального поєдинку відбулася урочиста церемонія нагородження команд-учасників матчу за Суперкубок ДЮФЛІФО, в якій взяли участь перший заступник голови ІФФФ Тарас Клим, перший віце-президент, виконавчий директор ДЮФЛІФО Микола Васильків, головний спеціаліст ДЮФЛІФО Тарас Дем'янчук, спеціаліст ІФФФ Василь Луцький та керівники футбольних клубів "Тепловик-ДЮСШ №3" та ФК "Рогатин" – Володимир Рошнівський і Віталій Борута.

Матч за Суперкубок ДЮФЛІФО пройшов на високому організаційному рівні і, що найголовніше, приніс масу захоплюючих емоцій юним футболістам. Дитячо-юнацька футбольна ліга області дякує учасникам змагань ДЮФЛІФО за участь, а меценатам за підтримку у проведенні змагань.

Суперкубок ДЮФЛІФО U-18
Учасник матчу за Суперкубок ДЮФЛІФО U-18 ФК "Рогатин"
Суперкубок ДЮФЛІФО U-18
Володар Суперкубку ДЮФЛІФО U-18 "Тепловик-ДЮСШ №3"

Далі у конференц-залі "Рейкарц Парк Готелю" відбулось засідання Виконавчого комітету Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області, на якому мова йшла про підсумки змагань ДЮФЛІФО з футболу сезону 2017-2018 років серед юнаків вікових категорій U-11, U-12, U-14, U-16, U-18 та Суперкубку U-18; про підготовку та проведення вшанування лауреатів змагань ДЮФЛІФО сезону 2017-2018 років; про організацію та проведення змагань Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області з футболу у сезоні 2018-2019 років.

В номінації "Кращий тренер року" Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області з футболу сезону 2017-2018 років були нагороджені дипломами Тарас Харандюк (ДЮФК "Ніка-05" Івано-Франківськ U-12), Юрій Маляр (ФК "Калуш" Калуш U-14), Андрій Шевчук (ДЮФК "Ніка-05" Івано-Франківськ U-16), Михайло Скородинський (ФК "Рогатин" Рогатин U-18) та Віктор Поптанич ("Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ U-18).

За співпрацю та вірність традиціям з нагоди закінчення сезону 2017-2018 років перший заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим нагородив почесними подяками Миколу Васильківа, Тараса Дем'янчука, Сергія Пташника та Юрія Реуса.

Виконком ДЮФЛІФО

Виконком ДЮФЛІФО

Виконком ДЮФЛІФО

Більше світлин поєдинку за Суперкубок ДЮФЛІФО та засідання Виконкому обласної дитячої футбольної ліги можна переглянути у ФОТОГАЛЕРЕЇ нашого сайту.

Прес-служба ДЮФЛІФО