Новини :: Турніри

Турніри

Юнаки львівських "Карпат" переможці V-го турніру пам'яті Юрія Йосиповича Шулятицького

Юнаки львівських "Карпат" переможці V-го турніру пам'яті Юрія Йосиповича Шулятицького

Серед всіх видів спорту, які культивуються серед дітей та молоді, футбол займає одне з перших місць. Важко уявити інший вид спорту, який міг би змагатися з ним у популярності, доступності та емоційності. З 21 по 23 лютого у манежі Коледжу фізичного виховання м. Івано-Франківська відбувся V-й Всеукраїнський турнір з міні-футболу пам'яті Юрія Йосиповича Шулятицького.

Офіційно відкрили турнір начальник управління спорту Івано-Франківської ОДА Орест Оклієвич, перший заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим, заступник голови ІФФФ Микола Васильків, спеціаліст ІФФФ Василь Луцький, начальник відділу спорту Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Денис Рудницький, директор Івано-Франківського Коледжу фізичного виховання Любомир Пасічняк, головний тренер МФК "Прикарпаття" Володимир ковалюк та віце-президент ДЮФК "Ніка-05" Юрій Шулятицький.

Під час урочистої частини відкриття турніру почесні гості звернулися до присутніх у залі юних футболістів із привітаннями та побажаннями успіхів, налаштували їх на перемогу та висловили сподівання, що гравці зможуть показати високий рівень підготовки, розкрити свої футбольні таланти та отримати задоволення від гри.

А далі був футбол… На спортивному майданчику манежу протягом трьох днів відбувались футбольні баталії юних гравців 2009 року народження. Цьогоріч до Івано-франківська крім місцевих ДЮФК "Ніка-05" та СДЮСШОР "Прикарпаття" завітали вихованці київського ФК "Вулкан", кропивницької "Зірки", хмельницького "Новатору", тернопільського ФК "Чемпіон", ФК "Кам'янське", вінницького ФК "Прем'єр-Нива", чернівецьких ФК "Буковина" та ДЮФК "Арсенал", а також львівських "Карпат" та ФК "Львів".

Спочатку на груповому етапі команди змагались за коловою системою, а потім у стикових поєдинках розіграли нагороди турніру. В кожному матчі точилася запекла боротьба! Технічна робота з м’ячем – зупинка, обведення, удари з обох ніг; неабияка радість забитого м’яча і розпач при потраплянні шкіряного у штангу чи поперечину – все відбувалось немов на змаганнях найвищого рівня!

У підсумку найсильнішими виявились юні футболісти львівських "Карпат", які у фінальному протистоянні перемогли вихованців івано-франківського ДЮФК "Ніка-05". Долю гри вирішив один точний удар – 1:0. Третє місце посіли гравці ФК "Новатор" Хмельницький.

Після фінального поєдинку відбулась урочиста церемонія нагородження переможця, призерів та учасників турніру з міні-футболу пам'яті Юрія Йосиповича Шулятицького.

Юнаки львівських "Карпат" переможці V-го турніру пам'яті Юрія Йосиповича Шулятицького

Прес-служба ДЮФЛІФО