Новини :: Турніри

Турніри

"ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК" – володар Суперкубку ДЮФЛІФО U-18

"ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК" – володар Суперкубку ДЮФЛІФО U-18

26 червня на ямницькому стадіоні "Цементник" відбувся матч за Суперкубок ДЮФЛІФО сезону 2018/2019 років між "Прикарпаття-Тепловик" (Івано-Франківськ) та "Медик-Лісівник" (Солотвин) – кращими командами відповідно чемпіонату першої ліги та першості другої ліги змагань Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області серед футболістів вікової категорії U-18.

Матч обидві команди почали дуже обережно. Було видно, що гравці не мають наміру форсувати події, а будуть діяти акуратно й дуже обережно. За рахунок активності і хорошої рухливості флангів івано-франківцям вдалося домогтися територіального домінування. М'яч частіше перебував у них і відсоток їх володіння м'ячем переважав суперника.

Граючи від оборони, рахунок на 21-й хвилині поєдинку несподівано відкрили номінальні гості. Гравець "Медика-Лісівника" Олег Дурда потужним дальнім "пострілом" після розіграшу стандарту змусив капітулювати оборону івано-франківців.

Не встигли солотвинці порадіти забитому голу, як вихованці Сергія Пташника та Анатолія Редушка відігралися. За хвилину підступний удар завдав Михайло Остапчук. Воротар "Медика-Лісівника" Володимир Барабанов на удар зреагував, але зупинити політ м'яча в сітку воріт не зумів – 1:1.

Практично відразу івано-франківці могли виходити вперед, але Олег Павлюк з одинадцятиметрової позначки влучив у бокову стійку воріт.

Після перерви "Прикарпаття-Тепловик" заграв ще агресивніше. Атаки хвилями накатувались на захисні редути солотвинської команди. Кілька разів "Медик-Лісівник" рятував воротар, але і він був безсилий, коли на 43-й та 46-й хвилинах своє гольове чуття продемонстрував Андрій Хома.

До честі солотвинських футболістів, вони не знітилися, билися до фінального свистка, але рахунок у матчі так більше і не змінився.  

Після завершення фінального поєдинку відбулася урочиста церемонія нагородження команд-учасників матчу за Суперкубок ДЮФЛІФО, в якій взяли участь перший заступник голови ІФФФ Тарас Клим, спеціаліст ІФФФ Василь Луцький, перший віце-президент, виконавчий директор ДЮФЛІФО Микола Васильків, депутат обласної ради і президент ФК “Вихор” (Ямниця) Роман Ткач та керівники футбольних клубів "Прикарпаття-Тепловик" та "Медик-Лісівник".

Матч за Суперкубок ДЮФЛІФО пройшов на високому організаційному рівні і, що найголовніше, приніс масу захоплюючих емоцій юним футболістам.


Суперкубок ДЮФЛІФО U-18 сезону 2018/2019

"Прикарпаття-Тепловик" (Івано-Франківськ) – "Медик-Лісівник" (Солотвин) – 3:1 (1:1)

26.06.2019, 17:00. с. Ямниця, стадіон "Цементник". 100 глядачів, +29°C, оцінка поля – 4

Арбітри: Тарас Дем'янчук (Івано-Франківськ), Віталій Дерев'янко (Івано-Франківськ), Олег Луцький (Боднарів)

"ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК": Р.Сердюк, В.Диндин (А.Лесів, 70), В.Феліпович, О.Гавронський, В.Федорович (Д.Тарантюк, 78), І.Ковдрин (А.Василів, 55), М.Остапчук (М.Семендяєв, 78), О.Павлюк (Б.Шевчук, 80+1), А.Хома С.Дюг, 80), Ю.Радульський, В.Крижанівський

Старший тренер: Сергій Пташник

"МЕДИК-ЛІСІВНИК": В.Барабанов, О.Проців, В.Красілич, О.Дурда, В.Бойко (В.Цьомко, 75), Н.Савчук, А.Василик, Р.Ватаманюк, Д.Барабанов, М.Зеленько (М.Битківський, 70), Ю.Красілич

Запасні: М.Пирожок, В.Белей, О.Завалкевич

Головний тренер: Дмитро Данилюк

Голи: О.Дурда (21, 0:1), М.Остапчук (22, 1:1), А.Хома (43, 2:1), А.Хома (46, 3:1)

На 28 хв. О.Павлюк ("Прикарпаття-Тепловик") – не реалізував пенальті.


"ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК" – володар Суперкубку ДЮФЛІФО U-18

"ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК" – володар Суперкубку ДЮФЛІФО U-18

"ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК" – володар Суперкубку ДЮФЛІФО U-18

Більше фото СУПЕРКУБКУ ДЮФЛІФО U-18 та церемонії нагородження команд в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Прес-служба ДЮФЛІФО