Новини :: Турніри

Турніри

Підсумки групового етапу "Зимового Кубку ДЮФЛІФО" – 2019

Підсумки групового етапу "Зимового Кубку ДЮФЛІФО" – 2019

10 грудня стартував турнір з футболу "Зимовий Кубок ДЮФЛІФО" - 2019. Участь у турнірі приймають юнацькі футбольні команди м. Івано-Франківська вікової категорії 2004-2005 років народження: СДЮСШОР "Прикарпаття" 2004 р.н., СДЮСШОР "Прикарпаття" 2005 р.н., ДЮФК "Ніка-05" 2005 р.н., ДЮСШ №3 2004 р.н., ДЮСШ №3 2005 р.н., НФК "Ураган" 2004 р.н., "Ліцей" 2004 р.н., "Ліцей" 2005 р.н.

Турнір проводить Дитячо-юнацька футбольна ліга Івано-Франківської області, Управління спорту Івано-Франківської обласної держадміністрації, Департамент науки та освіти ОДА, Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України у відповідності до Правил гри ФІФА, дотримуючись принципів "Чесної гри", згідно з календарем змагань.

Безпосереднє керівництво змаганнями здійснює Дитячо-юнацька футбольна ліга Івано-Франківської області та Комітет арбітрів ІФАФ.

Турнір "Зимовий Кубок ДЮФЛІФО" проводиться у два етапи.

На першому (груповому) етапі вісім команд-учасниць змагалися між собою в двох групах "А" і "Б" за коловою системою у одне коло. Склади груп були сформовані шляхом жеребкування.

Місця команд у турнірній таблиці на першому етапі визначалися за такими показниками, отриманими у всіх матчах: найбільша кількість очок (за перемогу команді нараховується – 3 очки, за нічию – 1 очко, за поразку очки не нараховуються), більша кількість перемог, краща різниця забитих та пропущених м’ячів, більша кількість забитих м’ячів.

У випадку однакової кількості очок у двох і більше команд переможець визначався за результатами особистих зустрічей з конкурентом (конкурентами): найбільша кількість очок, більша кількість перемог, краща різниця забитих та пропущених м’ячів, більша кількість забитих м’ячів.

Тривалість матчів – 70 хвилин (два тайми по 35 хвилин з 5 хвилинною перервою).

Підсумки групового етапу "Зимового Кубку ДЮФЛІФО" – 2019

На другому (фінальному) етапі команди, які посіли перше та друге місця в групах, змагатимуться за 1-4 підсумкові місця змагань. Команди, які посіли третє та четверте місця в групах, змагатимуться за 5-8 підсумкові місця.

Фінальний етап складається з півфінальних (стикових) ігор, матчів за підсумкові 7-ме, 5-те, 3-тє місця та фінального поєдинку.

У півфінальних матчах за 1-4 підсумкові місця 20 грудня (п'ятниця) зустрінуться:

  • 1 місце групи "А" – 2 місце групи "Б";
  • 1 місце групи "Б" – 2 місце групи "А".

У півфінальних матчах за 5-8 підсумкові місця 20 грудня (п'ятниця) зустрінуться:

  • 3 місце групи "А" – 4 місце групи "Б";
  • 3 місце групи "Б" – 4 місце групи "А".

Підсумки групового етапу "Зимового Кубку ДЮФЛІФО" – 2019

Команди, які зазнають поразки в півфінальних іграх, 21 грудня (субота) зустрінуться відповідно в матчах за 3-4 та 7-8 підсумкові місця. Переможці півфінальних ігор 21 грудня (субота) зустрінуться відповідно в матчах за 1-2 та 5-6 підсумкові місця.

У випадку нічийного результату в основний час у півфінальних іграх, а також у матчах за 1-2, 3-4, 5-6 та 7-8 підсумкові місця, для виявлення переможця призначається серія 11-метрових ударів, які виконуються у відповідності до вимог ФІФА.

Прес-служба ДЮФЛІФО