Новини :: U-11. Чемпіонат

U-11. Чемпіонат

Фінішували змагання ДЮФЛІФО U-11

Фінішували змагання ДЮФЛІФО U-11

Футбол наповнює нас різними емоціями: радість, розчарування, захоплення і спустошення. Ми шалено любимо цю гру за пережиті емоції. Футбол давно вже став важливою частиною нашого життя і, безумовно, це найкраща гра на планеті!

9 червня на футбольному полі стадіону "Юність" м. Івано-Франківська відбулись поєдинки заключного туру чемпіонату з футболу обласної Дитячо-юнацької футбольної ліги серед юнацьких команд вікової категорії U-11.

Не дивлячись на те, що чемпіонат проходив за європейською системою підготовки юнаків (без турнірних таблиць), і в більшості своїй команди протягом футбольного сезону вирішували певні навчальні завдання, всі ігри пройшли в цікавій, безкомпромісній боротьбі, на високому емоційному рівні.

В урочистій церемонії нагородження команд-учасників чемпіонату взяли участь президент перший віце-президент, виконавчий директор ДЮФЛІФО Микола Васильків, головний спеціаліст ДЮФЛІФО Сергій Пташник, голова обласної федерації футболу Тарас Клим, голова обласного відділення НОК України  Мирослав Карабін та ветеран Прикарпатського футболу Анатолій Бойко.

Всі команди-учасниці чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області U-11 отримали дипломи та вимпели ДЮФЛІФО, а гравці та тренери – медалі.

Президент Дитячо-юнацької футбольної ліги області Юрій СОЛОВЕЙ:Фінішували змагання ДЮФЛІФО U-11

Хочу подякувати від себе особисто, від команди дитячої ліги всім учасникам чемпіонату вікової категорії U-11: керівникам спортивних шкіл, тренерам, футболістам, а також їхнім батькам за активну участь у змаганнях. Окрема подяка адміністрації Дитячо-юнацької футбольної ліги М. Васильківу, С. Пташнику, І. Дaнилoвcькoму за втілення в життя наших футбольних задумів. Ми й надалі будемо розвивати юнацький футбол, дотримуючись принципів системності та високого рівня організації при проведенні змагань.

Виконавчий директор Дитячо-юнацької футбольної ліги області Микола ВАСИЛЬКІВ :

Фінішували змагання ДЮФЛІФО U-11Ідея проведення змагань вікової категорії U-11 виникла не випадково. Адже ми розуміємо, що організовані, системні змагання потрібно проводити для дітей всіх вікових категорій. Дуже багато було скептиків на рахунок відсутності турнірних таблиць. Але час і самі змагання показали, що головна ідея, яка була задумана – участь всіх без тиску турнірного становища і результату – дала свої плоди. Ті команди, які виступали в цьому сезоні у чемпіонаті U-11, переходять у вікову категорію U-12, де вже через два місяці будуть боротись за звання чемпіона області у даній віковій категорії. А гравці 2007 року народження у сезоні 2017-2018 років будуть змагатись серед команд вікової категорії U-11. Хочу подякувати учасникам чемпіонату за участь, меценатам та офіційному партнеру ДЮФЛІФО державному підприємству "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів" – за підтримку у проведенні змагань. Наше гасло: "Крок Фінішували змагання ДЮФЛІФО U-11за кроком до вершин!" Вітаю учасників з подоланням першої вершини і бажаю успіхів у майбутніх змаганнях.

Заступник директора ДП "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів" Ольга КАБАН:

Вітаю юних футболістів спортивних шкіл з завершенням перших у житті змагань чемпіонату області з футболу у віковій категорії U-11. Ми і надалі будемо підтримувати дитячо-юнацький футбол.


Фінішували змагання ДЮФЛІФО U-11

Фінішували змагання ДЮФЛІФО U-11

Фінішували змагання ДЮФЛІФО U-11

Фінішували змагання ДЮФЛІФО U-11

Фінішували змагання ДЮФЛІФО U-11

Більше фото заключного туру змагань ДЮФЛІФО вікової категорії U-11 та церемонії нагородження команд в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Прес-служба ДЮФЛІФО