Новини :: U-16, U-14. Змагання

U-16, U-14. Змагання

СДЮСШОР "Прикарпаття" – чемпіон ДЮФЛІФО U-16

СДЮСШОР "Прикарпаття" – чемпіон ДЮФЛІФО U-16

1 червня фінішували обласні змагання ДЮФЛ U-16 серед юнаків 2001-2002 років народження. Фінальні поєдинки за призові місця пройшли на стадіоні "Наука м. Івано-Франківська.

Основний час поєдинку за 3-є місце між ФК "Калуш" та ДЮСШ м. Косів переможця не виявив. Гра проходила під диктовку калушан. Юнаки косівської ДЮСШ грамотно оборонялися й чекали на свій шанс. І у кінцівці першого тайму нарешті дочекалися. Поки гравці ФК "Калуш" з'ясовували кому ставали у "стінку", Дмитро Лукашко швидко виконав "стандарт", майстерно закрутивши м'яча в дальній кут воріт. Другий тайм більш активно розпочали номінальні господарі. Калушани одразу взяли м’яч під свій контроль і невдовзі скористалися помилкою у захисті суперника – 1:1. До фінального свистка нічийний рахунок так і не змінився. У серії післяматчевих пенальті більш влучними виявилися футболісти ФК "Калуш".

Фінальний поєдинок між вихованцями івано-франківських СДЮСШОР "Прикарпаття" і "Тепловик-ДЮСШ №3" сповна виправдав сподівання шанувальників футболу. Гравці обох команд дуже добре знають один одного, тому можна було чекати дійсно цікавого фінального двобою. Поєдинок проходив на високих швидкостях при рівній грі опонентів. Раз за разом суперники обмінювалися гострими моментами, які ніяк не могли реалізувати. У середині першого тайму нападнику "прикарпатців" Максиму Грушецькому вдалося "розмочити" воротаря "Тепловика-ДЮСШ №3". А під завісу першої тридцятип’ятихвилинки Максим забиває другий гол і команди йдуть на перерву.

У другому таймі глядачі стали свідками гострої й безкомпромісної боротьби на кожній ділянці майданчика. Добре попрацювали футболісти обох команд. Знову були небезпечні моменти і удари в площину воріт, але на заваді ставали або воротарі, або поперечини. У одній з контратак Юрій Чорній забиває третій м'яч – 3:0. За такого розгромного рахунку здавалося, що у поєдинку вже все вирішено. Такої ж думки був і наставник СДЮСШОР "Прикарпаття", який за десять хвилин до фінального свистка знімає з поля гравців основи, даючи зіграти всім, хто був у заявці на гру. Але все пішло шкереберть, коли "тепловики" двічі протягом п'яти хвилин змусили капітулювати голкіпера СДЮСШОР "Прикарпаття". Кінцівка матчу вийшла нервовою, гравці "Тепловика-ДЮСШ №3" створили ще кілька небезпечних моментів, але дотиснути суперника так і не змогли.

ФІНАЛЬНА ЧАСТИНА ЧЕМПІОНАТУ

Матч за 3-4 місця

ФК "Калуш" – ДЮСШ м. Косів – 1:1 (пенальті – 3:2)

Матч за 1-2 місця

СДЮСШОР "Прикарпаття" м. Івано-Франківськ – "Тепловик-ДЮСШ №3" м. Івано-Франківськ – 3:2

Після завершення фінального поєдинку відбулася урочиста церемонія нагородження команд-учасників чемпіонату, в якій взяли участь президент ДЮФЛІФО Юрій Соловей, перший віце-президент, виконавчий директор ДЮФЛІФО Микола Васильків, віце-президент ДЮФЛІФО Василь Луцький, головний спеціаліст ДЮФЛІФО Сергій Пташник, голова обласної федерації футболу Тарас Клим та ветеран Прикарпатського футболу тренер Степан Хопта.

Присутні привітали учасників, призерів і переможців фінального етапу змагань обласної ДЮФЛ, та побажали усім успіхів і нових перемог у подальшій футбольній кар'єрі.

У підсумку юнаки ФК "Калуш" отримали "бронзові" медалі, юнаки "Тепловика-ДЮСШ №3" – "срібні" медалі, юнаки СДЮСШОР "Прикарпаття" – "золоті" медалі та Кубок.

Також були названі кращими в номінаціях та відзначені індивідуальними призами:

Кращий бомбардир – Іван Ковдрин ("Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ), Юрій Петрачков (Долинська ДЮСШ)

Кращий воротар – Степан Тимків (ФК "Калуш")

Кращий нападник – Максим Грушецький (СДЮСШОР "Прикарпаття" Івано-Франківськ)

Дитячо-юнацька футбольна ліга Івано-Франківської області висловлює подяку за надані спортивні споруди, допомогу в проведенні змагань та організаційних заходах офіційному партнеру – державному підприємству "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів", ректору ПНУ імені Стефаніка Ігорю Цепенді, директору івано-франківського стадіону "Наука" Роману Мазуру, головному лікарю івано-франківського ОЛФЦ Роману Гриневичу та лікарям, які обслуговували змагання обласної ДЮФЛ.

СДЮСШОР "Прикарпаття" – чемпіон ДЮФЛІФО U-16

СДЮСШОР "Прикарпаття" – чемпіон ДЮФЛІФО U-16

СДЮСШОР "Прикарпаття" – чемпіон ДЮФЛІФО U-16

СДЮСШОР "Прикарпаття" – чемпіон ДЮФЛІФО U-16

СДЮСШОР "Прикарпаття" – чемпіон ДЮФЛІФО U-16

СДЮСШОР "Прикарпаття" – чемпіон ДЮФЛІФО U-16

СДЮСШОР "Прикарпаття" – чемпіон ДЮФЛІФО U-16

Більше фото фінального етапу змагань ДЮФЛІФО вікової категорії U-16 та церемонії нагородження команд в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.


ПІДСУМКОВА ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ДЮФЛІФО U-16

1. СДЮСШОР "Прикарпаття" (Івано-Франківськ)

2. "Тепловик-ДЮСШ №3" (Івано-Франківськ)

3. ФК "Калуш" (Калуш)

4. Косівська ДЮСШ

5. Долинська ДЮСШ

6. Надвірнянська ДЮСШ

7. ДЮСШ (Яремче)

8. Рогатинська ДЮСШ

9. Тлумацька ДЮСШ

10. Галицька ДЮСШ

11. ДЮСШ-1 (Коломия)

12. Богородчанська ДЮСШ

13. Коломийська РДЮСШ

14. Рожнятівська ДЮСШ

15. Калуська РДЮСШ

16. Снятинська ДЮСШ

17. ДЮФК "Ніка" (Івано-Франківськ)

18. ДЮФК "Юніор" (Івано-Франківськ)

19. Тисменицька ДЮСШ

Прес-служба ДЮФЛІФО