Новини :: УАФ, ДЮФЛУ, ААФУ

УАФ, ДЮФЛУ, ААФУ

СДЮСШОР "Прикарпаття" з перемоги стартувало у "Зимовому Кубку" ДЮФЛУ U-16

СДЮСШОР  "Прикарпаття" з перемоги стартувало у "Зимовому Кубку" ДЮФЛУ U-16

1 лютого в Івано-франківську на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" стартував груповий раунд "Зимового Кубку" Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вікової категорії U-16 (футболісти 2003 року народження).

Перший етап змагань, на якому команди поділені за територіальним принципом, відбудеться у період з 1-го по 3-є лютого. На стадіоні "Хет-Трик Арена" за путівку у плей-офф турніру змагатимуться вихованці місцевої СДЮСШОР "Прикарпаття" та чернівецькі "Буковина" і "Спарта".

У перший ігровий день жереб звів СДЮСШОР "Прикарпаття" і "Спарту" із Чернівців. У присутності близька 100 глядачів вихованці Ігоря Гогіля здобули впевнену перемогу з рахунком – 4:0.

Голами у "Прикарпатті" відзначились Євген Данилюк (4 хв.), Андрій Андрейчук (48 хв., 69 хв.) та Ернест Романчук (59 хв. з пенальті). Також слід зазначити, що з 61-ої хвилини "Спарта" грала у меншості. За фол із нанесенням травми супернику з поля було вилучено Максима Мотрюка.

2-го лютого відбудеться поєдинок між чернівецькими "Буковиною" і "Спартою", а 3-го зіграють – СДЮСШОР "Прикарпаття" і "Буковина". Початок ігор о 13:00 год.

Прес-служба ДЮФЛІФО