Новини :: УАФ, ДЮФЛУ, ААФУ

УАФ, ДЮФЛУ, ААФУ

"Зимовий Кубок ДЮФЛУ" U-16: у наступний етап проходить "Буковина"

"Зимовий Кубок ДЮФЛУ" U-16: у наступний етап проходить "Буковина"

Ось і відстрілялися команди на першому етапі "Зимового Кубку ДЮФЛУ" 2019 серед дитячо-юнацьких команд вікової категорії U-16. Майже у всіх групах завершилися стартові раунди, забарилися тільки команди з першої трійки. Втім, "динамівці" там достроково забезпечили собі перше місце. Післязавтра буде дограватись перенесений поєдинок 2-го туру, але на турнірні розклади він не особливо вплине.

У шостій групі сьогодні також визначилась команда, яка виборола єдину путівку до етапу плей-офф змагань. На стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" протягом двох днів чернівецька "Буковина" провела свої календарні матчі.

2 лютого вихованці "Буковини" домінували у поєдинку із земляками – чернівецькою "Спартою". У підсумку гра завершилась з рахунком 6:0 на користь "буковинців".

3 лютого відбувся вирішальний матч між івано-франківською СДЮСШОР "Прикарпаття" і "Буковиною". Гра пройшла у впертій боротьбі, обидві команди прагнули до перемоги, однак сильнішими виявилися вихованці чернівецького клубу – 2:0.

"Буковина" з першого місця з 6-ма очками крокує в плей-офф, "Прикарпаття" – друге (3 очки), "Спарта" – третя (0 очок).

Прес-служба ДЮФЛІФО