Новини :: Турніри

Турніри

НФК "Бурштин" – володар Суперкубку ДЮФЛІФО U-18

НФК "Бурштин" – володар Суперкубку ДЮФЛІФО U-18

29 червня на івано-франківському стадіоні "Наука" відбувся матч за Суперкубок ДЮФЛІФО сезону 2016/2017 років між "Карпатами" з Брошнів-Осади та НФК "Бурштин" – кращими командами чемпіонату першої ліги та першості другої ліги змагань Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області серед футболістів вікової категорії U-18.

Свято футболу в Івано-Франківську трохи зіпсував дощ. Незважаючи на те, що перед грою пройшла шалена злива з градом, футбольне поле стадіону "Наука" природні катаклізми витримало, і дозволило гравцям показати свою майстерність. Проте глядачів негода злякала...  

Сама гра виявилась по-справжньому кубкова та напружена, адже в двобої зійшлися одні з найсильніших команд обласної ДЮФЛ. Футболісти розпочали матч з натхненням, демонструючи змістовний, видовищний футбол та величезну працездатність.

Рахунок на 25-й хвилині поєдинку відкрив бурштинець Микола Ясінський, який потужним дальнім "пострілом" зі стандарту змусив капітулювати оборону "Карпат" і свого тезку – воротаря Миколу Ляховича.

Відразу після перерви суперники обмінялися гострими випадами. На 42-й хвилині Ярослав Семчук пробив з лінії карного майданчика. Воротар НФК "Бурштин" Володимир Сапій на удар зреагував, але зупинити політ м'яча в сітку воріт не зумів – 1:1.

Лише дві хвилини знадобилося бурштинцям для того, щоб знову вийти вперед. Микола Ясінський холоднокровно реалізував пенальті, призначений за порушення у карному майданчику футболістами Брошнів-Осади.

Надалі інтрига тривала до фінального свистка, адже погодні умови виявилися складними – під час всієї гри падав дощ. Але незважаючи на це, хлопці показали справжній видовищний по-спортивному жорсткий, чоловічий футбол. Треба віддати належне арбітрам матчу, яким вдалося в непростих ситуаціях тримати гру під контролем.

Після завершення фінального поєдинку відбулася урочиста церемонія нагородження команд-учасників матчу за Суперкубок ДЮФЛІФО, в якій взяли участь перший віце-президент, виконавчий директор ДЮФЛІФО Микола Васильків, головний спеціаліст ДЮФЛІФО Сергій Пташник та заступник директора ДП "Івано-Франківський КХП" Ольга Кабан.

Відзначили організатори змагань індивідуальним призом і кращого гравця фінального матчу – Миколу Ясінського (НФК "Бурштин").

Матч за Суперкубок ДЮФЛІФО пройшов на високому організаційному рівні і, що найголовніше, приніс масу захоплюючих емоцій юним футболістам.


Суперкубок ДЮФЛІФО U-18 сезону 2016/2017

"Карпати" (Брошнів-Осада) – НФК "Бурштин" – 1:2 (0:1)

29.06.2017, 16:00. Івано-Франківськ, Стадіон "Наука". 200 глядачів, +30°C, оцінка поля – 4

Арбітри: Тарас Дем'янчук (Івано-Франківськ), Віталій Дерев'янко (Солотвин), Ігор Дідушицький (Івано-Франківськ)

4-й арбітр: Едуард Шуляр (Тлумач)

Делегат матчу: Ілля Фреїк (Івано-Франківськ)

"КАРПАТИ": М.Ляхович, А.Гладенький, С.Криховецький, В.Толич, Я.Семчук, Ю.Гладенький, А.Тринчук, М.Андрухів (О.Михайлишин, 59), М.Костів, В.Галата, А.Сировецький

Запасні: В.Бичків

Головний тренер: Петро Пліщук

НФК "БУРШТИН": В.Сапій, В.Куртянік, О.Януш, М.Мазурик, Б.Семенович, С.Любунів, М.Ясінський, Я.Юрик, С.Віцько, М.Леник, В.Веренка (О.Захар, 80+2)

Запасні: А.Мазур, В.Іваськевич, А.Сорочинський, В.Глущенко, Д.Вівсяник, Р.Федунишин

Головний тренер: Володимир Рудницький

Голи: М.Ясінський (25, 0:1), Я.Семчук (42, 1:1), М.Ясінський (44, 1:2 – з пенальті)

Попередження: Я.Семчук (22), А.Сировецький (31), В.Галата (59), А.Гладенький (68) – М.Ясінський (15), В.Куртянік (75)


Дитячо-юнацька футбольна ліга області дякує учасникам змагань ДЮФЛІФО за участь, а меценатам та офіційному партнеру ДЮФЛІФО – державному підприємству "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів" за підтримку у проведенні змагань.

НФК "Бурштин" – володар Суперкубку ДЮФЛІФО U-18
Учасник матчу за Суперкубок ДЮФЛІФО "КАРПАТИ" (Брошнів-Осада)
НФК "Бурштин" – володар Суперкубку ДЮФЛІФО U-18
Володар Суперкубку ДЮФЛІФО НФК "БУРШТИН"

НФК "Бурштин" – володар Суперкубку ДЮФЛІФО U-18

Більше світлин поєдинку за Суперкубок ДЮФЛІФО можна переглянути у ФОТОГАЛЕРЕЇ нашого сайту.

Прес-служба ДЮФЛІФО